Kleding opbergen? Dit is de beste manier

Kleding opbergen? Dit is de beste manier

Heb je weinig ruimte in je huis - en dan vooral je kledingkast? Wil je kleding opbergen zonder kast? Of heb je nog heel wat babykleertjes die je voor eventuele volgende kinderen wil opslaan, maar heb je daar eigenlijk de ruimte niet voor? Tijd om je kleding op te bergen! Wist je dat je dat heel goed in een opbergbox buitenshuis kunt doen? 1BOX geeft je de beste kleding opbergen ideeën om je kleding zo optimaal mogelijk op te bergen!

Geschreven door
Sofie
Geschreven op
03-11-2021

Een kleine opslagruimte voor kleine spullen

Voor kleding heb je vaak geen heel grote opslagruimte nodig. Gelukkig kun je bij 1BOX een garagebox huren in verschillende maten. Zo is er altijd een garagebox die bij je past. Of je nu een paar dozen kleding wil opbergen of een volledige garderobe, we hebben plek zat! Je kunt altijd bij je garagebox komen wanneer dat nodig is. Dus heb je tóch dat ene item nodig dat je net in je garagebox hebt opgeborgen? Dan kun je het gewoon ophalen wanneer dat jou uitkomt.

Zo kun je je kleding veilig en schoon opbergen

Iedereen kent het wel: je bergt je kleding op in de schuur of op zolder, maar als je de doos of vuilniszak opent, ruikt het hartstikke muf en kunnen er zelfs gaten in zitten. Dat wil je niet! Daarom hebben we bij 1BOX schone, moderne en beveiligde garageboxen. Zeg maar dag tegen gaten in je kleding!

Om je kleding fris te houden, kun je het het beste wassen voordat je het naar de garagebox van 1BOX brengt. Vuil en viezigheden kunnen zich vastbijten in kleding. Hoe langer de vlekken erin zitten, hoe hardnekkiger ze worden. Zorg er dus voor dat je kleding goed gewassen, uitgespoeld én gedroogd is voordat je het opbergt. Zo blijft je kleding veilig en kun je het, als je het hebt opgehaald, direct weer dragen!

Pro tip: gebruik luchtdichte bakken om je kleding in op te bergen

Wil je je kleding in een verhuisdoos of vuilniszak opbergen? Dat raden we bij 1BOX altijd af. Je kunt beter op zoek gaan naar goede, luchtdichte plastic bakken die je met een deksel goed kunt afsluiten. Dit houdt je kleding droog en fris. De schone en veilige garagebox van 1BOX doet dan vervolgens de rest en zorgt ervoor dat je kleding in optimale conditie blijft.

Meer weten over het opbergen van kleding in een garagebox van 1BOX?

Bij 1BOX krijg je altijd vakkundig advies van onze vakmensen. Zoek een locatie bij jou in de buurt en kom vooral bij ons langs. We staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen over onze garageboxen, de afmetingen, de box die het best bij je past en meer tips & tricks voor het veilig en schoon opbergen van je kleding. Liever bellen of mailen? Dat mag ook! Neem dan vooral contact met ons op. Zien we je snel?