Zakelijke opslag

Veilig en comfortabel

Als een bedrijf te veel inboedel, voorraad of archieven heeft, kan zelfopslag een uitstekende oplossing zijn om wat ruimte te creëren in een kantoor- of winkelruimte. Lees hieronder meer over de beschikbare voorzieningen bij 1BOX en ontdek hoe we je bedrijf kunnen helpen.

Neem contact op voor meer informatie

Vele voordelen voor je bedrijfsopslag

Een opslagruimte vormt een efficiënte uitbreiding van een bedrijf met vele voordelen:

Veilige opslag

1BOX locaties bieden de beveiligde zelfopslag die je nodig hebt om commerciële goederen op te slaan. We maken gebruik van beveiligingsmaatregelen zoals videobewakingscamera’s in het hele pand, elektronische toegangshekken met een toetsenpaneel, omheiningen rond het terrein en gebouwen met gecontroleerde toegang en inpandige opslagunits.

Flexibele huurperiodes

Huurtermijnen van maand tot maand in tegenstelling tot huurtermijnen van 6-12 maanden van commercieel vastgoed.

Ongecompliceerde facturering

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten, zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken.

Professionele kwaliteit

Schone, moderne, beveiligde, goed verlichte faciliteit met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vestigingsmanagers

Je kunt vragen altijd met een vestigingsmanager bespreken. Onze managers zijn altijd in de buurt – bel ons als je iets nodig hebt!

Verlengde openingstijden

Als je een bedrijf runt, moet je op elk gegeven moment toegang kunnen hebben tot de voorraad. Daarom streeft 1BOX ernaar om onze commerciële klanten gemakkelijke toegang te bieden. De meeste van onze vestigingen hebben langere openingstijden van 6.00u tot 23.00u. Sommige vestigingen zijn zelfs 24/7 toegankelijk. Neem contact op met de manager van de vestiging waarin je interesse hebt om de openingstijden te bespreken.

Veilig en comfortabel

Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor klanten. Zo ben je beschermd tegen de elementen zodat je schoon en droog bij de meeting of je werk aankomt, en klaar bent om aan de slag te gaan!

Wat onze klanten over ons zeggen
Willem van Dijk
1 week geleden
Gezellige ontvangst, super uitleg, lekker snel ook!
Lees meer
yannick voncken
1 week geleden
Rachel heeft me heel erg goed geholpen, aan de telefoon was ze heel erg aardig en hielp met alles. Ik kan dit zeker aanraden voor iedereen. 🤩🤩
Lees meer
Stan
1 week geleden
Top service
Lees meer
Elvis Verseijden
2 weken geleden
Kan niet wachten tot deze locatie open gaat! Al gehuurd op diverse locaties, maar deze locatie bevond zich dicht bij huis!
Lees meer