Archief opslag

Voordelig archiefopslag

Ben je op zoek naar een veilige ruimte om je archief op te slaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. We zijn expert op het gebied van zakelijke opslag, waarvan archiefopslag een belangrijk deel uitmaakt. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt om documenten op te slaan, bij ons huur je een opslagbox in de gewenste maat. Zo is jouw administratie veilig, droog en op orde!

Ga naar opslaglocaties

Voordelen archiefopslag

Wanneer je kiest voor een externe archiefopslag brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Stapels mappen en papieren op kantoor? Met een opslagruimte los je dit allemaal op! Zo kan je administratie veilig bewaren, zonder dat het kostbare ruimte in jouw bedrijfspand inneemt.
  • Als bedrijf heb je te maken met een wettelijke bewaarplicht van administratie. Je hebt deze niet binnen handbereik nodig, maar documentatie moet wel toegankelijk zijn wanneer nodig.
  • Heb je tussentijds toegang tot jouw administratie nodig? Geen probleem. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegankelijk.
  • Veilige archiefopslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole.

Archief opslaan bij 1BOX

Wil je als bedrijf veilig documenten opslaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een 1BOX vestiging bij jou in de buurt. Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je documenten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten voor advies.

Wat onze klanten over ons zeggen
Willem van Dijk
1 week geleden
Gezellige ontvangst, super uitleg, lekker snel ook!
Lees meer
Stan
1 week geleden
Top service
Lees meer
yannick voncken
1 week geleden
Rachel heeft me heel erg goed geholpen, aan de telefoon was ze heel erg aardig en hielp met alles. Ik kan dit zeker aanraden voor iedereen. 🤩🤩
Lees meer
Elvis Verseijden
2 weken geleden
Kan niet wachten tot deze locatie open gaat! Al gehuurd op diverse locaties, maar deze locatie bevond zich dicht bij huis!
Lees meer