Archief opslag

Voordelig archiefopslag

Ben je op zoek naar een veilige ruimte om je archief op te slaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. We zijn expert op het gebied van zakelijke opslag, waarvan archiefopslag een belangrijk deel uitmaakt. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt om documenten op te slaan, bij ons huur je een opslagbox in de gewenste maat. Zo is jouw administratie veilig, droog en op orde!

Ga naar opslaglocaties

Voordelen archiefopslag

Wanneer je kiest voor een externe archiefopslag brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Stapels mappen en papieren op kantoor? Met een opslagruimte los je dit allemaal op! Zo kan je administratie veilig bewaren, zonder dat het kostbare ruimte in jouw bedrijfspand inneemt.
  • Als bedrijf heb je te maken met een wettelijke bewaarplicht van administratie. Je hebt deze niet binnen handbereik nodig, maar documentatie moet wel toegankelijk zijn wanneer nodig.
  • Heb je tussentijds toegang tot jouw administratie nodig? Geen probleem. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegankelijk.
  • Veilige archiefopslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole.

Archief opslaan bij 1BOX

Wil je als bedrijf veilig documenten opslaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een 1BOX vestiging bij jou in de buurt. Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je documenten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten voor advies.

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Anique Winters
6 dagen geleden
Erg fijn & vriendelijk geholpen!! De uitleg was erg duidelijk.
Lees meer
Gioia Brugman
6 dagen geleden
Mega goed geholpen door mevrouw Sharona. Goede uitleg gehad en samen tot een mooie keuze gekomen. Ik ben echt ontzettend tevreden.
Lees meer
Anita Kuijer
6 dagen geleden
Zeer vriendelijk dame, en goede duidelijke huur info
Lees meer
Tjeu van Bragt
1 week geleden
Flexibel en klantvriendelijk personeel. Locatie is zeer netjes en schoon. Prima opslagruimte en zeer toegankelijk qua openingstijden
Lees meer