Bandenopslag

Voor zomer- en winterbanden

Twee keer per jaar is het weer zover: het verwisselen van zomerbanden naar winterbanden en andersom. Maar wat doe je met de banden in de tussentijd? Veel mensen bewaren banden in hun schuur of garage. Een groot nadeel: vier autobanden nemen relatief veel plek in, terwijl je ze het hele jaar door verder niet nodig hebt. Kies voor een slimme oplossing, door een bandenopslag te huren.

Bekijk opslaglocaties

Voordelen zomer- en winterbanden opslag huren

Wanneer je kiest voor externe bandenopslag brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Het allerbelangrijkste voordeel: je bespaart veel ruimte in je schuur, garage of huis. Zo liggen de autobanden nooit meer in de weg.
  • Bij een externe opslagruimte kies je zelf de benodigde ruimte die je nodig hebt. Voor autobanden voldoet een kleine opslagruimte.
  • Heb je de autobanden toch tussendoor nodig? Geen probleem, je hebt 7 dagen in de week toegang tot jouw opslagruimte (van 06:00 tot 23:00 uur).
  • Je betaald een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Ook kan je een opslagruimte huren voor bijvoorbeeld een seizoen, ideaal voor het opslaan van zomer- of winterbanden.
  • De banden liggen veilig in een overdekte opslag. Ze blijven dus in perfecte staat!

Opslag zomer- en winterbanden bij 1BOX

Wil je een bandenopslag huren, voor het veilig en efficiënt bewaren van winter- en zomerbanden? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over bandenopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Wat onze klanten over ons zeggen
Willem van Dijk
1 week geleden
Gezellige ontvangst, super uitleg, lekker snel ook!
Lees meer
yannick voncken
1 week geleden
Rachel heeft me heel erg goed geholpen, aan de telefoon was ze heel erg aardig en hielp met alles. Ik kan dit zeker aanraden voor iedereen. 🤩🤩
Lees meer
Stan
1 week geleden
Top service
Lees meer
Elvis Verseijden
2 weken geleden
Kan niet wachten tot deze locatie open gaat! Al gehuurd op diverse locaties, maar deze locatie bevond zich dicht bij huis!
Lees meer