Palletopslag

Palletopslag voor bedrijven

Maak je gebruik van pallets voor verzending? Maar kom je net wat ruimte tekort om alle pallets te stallen? Kies er dan voor om een externe palletopslag te huren. Zo heb je altijd een flexibele oplossing voor meer opslagruimte.

Ga naar opslaglocaties

Voordelen palletopslag

Wanneer je kiest voor een externe opslag voor pallets brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Je kiest zelf de opslagruimte die je nodig hebt voor pallets: of dit nu gaat om 5 stuks of 50 stuks.
  • Heb je soms tijdelijk wat extra ruimte nodig voor pallets, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere piekmomenten? De minimale huurperiode van een opslagruimte is 1 maand. Je kan daarnaast altijd kiezen voor een kleinere of grotere box wanneer dit nodig is.
  • Jouw pallets staan compleet beveiligd in de opslag: met non-stop camerabeveiliging en een persoonlijke toegangscode.
  • Altijd toegang: 365 dagen per jaar, 7 dagen per week. De standaard tijden zijn van 06:00 tot 23:00, in overleg kan dit uitgebreid worden.

Palletopslag bij 1BOX

Wil je een palletopslag huren, voor het veilig bewaren van jouw pallets? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over palletopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

 

Wat onze klanten over ons zeggen
Willem van Dijk
1 week geleden
Gezellige ontvangst, super uitleg, lekker snel ook!
Lees meer
yannick voncken
1 week geleden
Rachel heeft me heel erg goed geholpen, aan de telefoon was ze heel erg aardig en hielp met alles. Ik kan dit zeker aanraden voor iedereen. 🤩🤩
Lees meer
Stan
1 week geleden
Top service
Lees meer
Elvis Verseijden
2 weken geleden
Kan niet wachten tot deze locatie open gaat! Al gehuurd op diverse locaties, maar deze locatie bevond zich dicht bij huis!
Lees meer