Palletopslag

Palletopslag voor bedrijven

Maak je gebruik van pallets voor verzending? Maar kom je net wat ruimte tekort om alle pallets te stallen? Kies er dan voor om een externe palletopslag te huren. Zo heb je altijd een flexibele oplossing voor meer opslagruimte.

Ga naar opslaglocaties

Voordelen palletopslag

Wanneer je kiest voor een externe opslag voor pallets brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Je kiest zelf de opslagruimte die je nodig hebt voor pallets: of dit nu gaat om 5 stuks of 50 stuks.
  • Heb je soms tijdelijk wat extra ruimte nodig voor pallets, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere piekmomenten? De minimale huurperiode van een opslagruimte is 1 maand. Je kan daarnaast altijd kiezen voor een kleinere of grotere box wanneer dit nodig is.
  • Jouw pallets staan compleet beveiligd in de opslag: met non-stop camerabeveiliging en een persoonlijke toegangscode.
  • Altijd toegang: 365 dagen per jaar, 7 dagen per week. De standaard tijden zijn van 06:00 tot 23:00, in overleg kan dit uitgebreid worden.

Palletopslag bij 1BOX

Wil je een palletopslag huren, voor het veilig bewaren van jouw pallets? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over palletopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Ws
2 dagen geleden
Rajiv is heel klantvriendelijk tegenover zijn klanten, het is zeker een aanrader om bij OneBox Den Haag te Loosduinsekade een box te huren. top locatie!
Lees meer
J Van Doorn
3 dagen geleden
Very professional and kind personal. I will highly recommend to try this company
Lees meer
Shamir R.
3 dagen geleden
Medewerker Rajeev is onwijs aardig en denkt heel goed met je mee. Door hem heb ik mijn keuze gemaakt na alle uitleg zonder enige twijfels. Pand is beveiligd dmv camerasysteem en er is iemand aanwezig. Prijs en afmetingen scherp op elkaar afgestemd. Ga zo door. Alleen die 24/7 nog hopelijk in de toekomst.
Lees meer
daniel lucian Cical
3 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Professioneel en vriendelijk personeel.
Lees meer